Даваш гол и никому ништо, стоење во жив ѕид е како казна

Белорусија веќе не е главна, ама другите сепак би сакале да се како неа.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *