Ди Канио без влакно на јазик: Икарди си го најде местото во домот каде што царува недисциплина

Контроверзниот играч, кој беше обвинуван дека е симпатизер на неофашистичкото движење, го „нападна“ новиот играч на ПСЖ.

Слични вести...