Дочекавме фудбал во Шпанија и Италија, Србите шампиони во ризик со публиката

Како да нема корона-вирус во Белград, дури и Белорусите да им позавидат, а фудбал почнаа да играат (додуша без публика) и во земји каде што имаше илјадници починати.  

Слични вести...