Нема утка, Дурант се врати по 23 меча и играше како воопшто да не паузирал

Требаше да биде стартер, но во последен момент Стив Неш ја промени одлуката, а Кевин стрпливо си почека и одигра како да не паузирал воопшто.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *