Две англиски бомби ја минираа 13-ката на Спортска прогноза

Во 26-тото коло максимален број погодени натпревари се девет, а неколку натпревари имаа изненадувачки исход, па награди ќе нема.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *