Е ова е удар по џеб – Ковид-19 им блокира трансфери од 350 милиони евра

Бенфика се пожали дека имала готови договори за продажба на двајца играчи за 200 милиони евра, а Порто е блокиран за 147 милиони евра.

Слични вести...