ФИБА не е против одлуката за непрогласување првак во Македонија

Светската федерација им дава дискрециско право на федерациите да решаваат.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *