Фламенго не може да го ангажира Филипе Луис, затоа тука е Луис Фелипе

Жорж Жесус има големи амбиции да го врати Фламенго на шампионските патеки, а целта му е да доведе неколку Бразилци што играат во европските клубови.

Слични вести...