Хендикеп за Лацио – Се повреди Милинковиќ-Савиќ

На денешниот тренинг српскиот репрезентативец го повредил коленото и во 18 часот ќе оди на магнетна рзеонанца за да се утврди тежината на повредата.

Слични вести...