Хрговиќ го нокаутираше Гркот, па славеше со: „Гркинке знај, тука е крај“ (Видео)

Хрватскиот боксер можеше да го убие Картозија, па запеа песна во која се зборува за простување со грчка девојка.

Слични вести...