Jingle bells, на титула smells, Јиргенпул all the way!

Добија 18 од вкупно 19 борби. Од едната излегоа ранети, но не и совладани. Уште толку битки ги очекуваат за престижот, за крунисувањето кое не се случило на „Енфилд“ веќе 30 години...

Слични вести...