Кој играше на многу голови, фати викендов, доволни беа и само по два меча на тикет за одлични добивки (Фото)

Во скопско Радишани и во Свети Николе прогнозери фино се опарија, иако играа само по два меча и типуваа на голови.

Слични вести...