Која е најдобрата комбинација за Македонија да остане втора? Треба да навиваме Романија да не ја победи Ерменија

Калкулации има многу, а ние посакуваме сами да си решаваме

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *