Сакал да биде како астронаутите од СССР, УЕФА го фати и го казни со едногодишна суспензија

Артем Беседин не може да игра во еврокуповите до 19 декември, а падна на допинг-тест бидејќи користел ист суплемент наменет за советските астронаути.

Слични вести...