Луческу: Нејмар можеше да потпише за Шахтар за 15 милиони евра, но претседателот не сакаше да плати толку

Романскиот стручњак не кажа кога било ова, а газдата на Шахтар во минатото кажа една друга верзија за случувањата во 2009 година.

Слични вести...