Мадрид очекува заработка од 25 милиони евра од Суперкласико

Професорот за маркетинг, Жаиме Фортуњо, вели дека мечот меѓу Ривер плате и Бока јуниорс ќе му се исплати на главниот град на Шпанија.

Слични вести...