Македонски фудбал две сезони на Арена спорт, натпревари ќе пренесува и МТВ

Парите од ТВ-правата, а се шпекулира за 300 илјади евра за двете сезони, прволигашите ќе ги искористат делумно како компензација за котизацијата за учество во Првата лига.

Слични вести...