Маркус Смарт од Бостон и двајца кошаркари на Лос Анџелес лејкерс имаат Коронавирус

Бекот на Келтите објави дека тестот што го направил пред пет дена е позитивен и веднаш по добивањето на резултатите објави дека е заразен со вирусот.

Слични вести...