Милан падна на финта, па ги здрма Флокари со страшен гол (Видео)

Играчите на италијанскиот гигант реагираа смешно во 13-тата минута и паднаа на евтина финта на ривалите од СПАЛ, а потоа примија гол што ретко се гледа.

Слични вести...