На денешен ден пред четири години ја победивме Црна Гора, нека биде и вечерва така (ВИДЕО)

На денешен ден пред четири години, Македонија во Загреб ја победи Црна Гора со 29:28 во рамките на тогашниот Европски шампионат.

Точно по 1461 ден, овие две селекции ќе ги одмерат силите во рамките на шампионатот кој се одржува во Унгарија и Словачка.

Јасно е дека имаме големи промени во составот, но, побединичкиот дух никогаш нè не напушта.

Видеото подоле е мало потсетување од таа средба и победничкиот гол на Филип Лазаров.

- Оглас -

Најнови вести