На македонскиот кошаркар во САД му скршија заб, сега личи на хокеар (Видео)

Македонскиот репрезентативен кошаркар, Андреј Јакимовски, за време на натпреварот на неговиот Универзитет Вашингтон стејт против Калифорнија од НЦАА лигата во САД, се здоби со скршеница на предниот заб, но нашето крило остана во позитивно расположение.

„Знам дека не изгледа убаво, но ќе продолжам да правам сè што е потребно за да победуваме. Би загубил уште еден заб утре, ако тоа значи наша победа“ – рече Јакимовски.

https://twitter.com/i/status/1633667485550653440

- Оглас -

Најнови вести