Најголемите квоти за Австрија, Холандија, Бразил, и другите фаворити на едно место (Фото)

Мешавина од четири спорта се наоѓа во денешната Супер тип понуда на Sport Life, во која има 16 натпревари со зголемени квоти.

Ова се квоти кои не смее да се пропуштат. Има седум тениски дуели со солидни квоти за победи на фаворитите, тука се и најважните денешни фудбалски мечеви со по пет различни комбинации, а зголемени коефициенти има и за две пријателски средби на кошаркарски мечеви, од кои едната е Словенија против Хрватска и два бејзбол меча.

- Оглас -

Најнови вести