НБА-ѕвездите со помош на популарната видеоигра организираат хуманитарен турнир

Додека се чека одлука дали сезоната во НБА-лигата ќе продолжи, кошаркарите најдоа начин како да се пресметаат и притоа да соберат средства кои ќе се наменат во борбата против Коронавирусот.

Слични вести...