Новиот Елмас потпиша за Бешикташ, познати финансиските детали на трансферот! (Фото)

Преселбата од Беласица во турскиот шампион е голем чекор напред за нашиот јуниор кој наскоро ќе наполни 17 години.

Слични вести...