Одлична понуда: Коефициенти помеѓу 1.95 и 2.45 во Квотите на денот на Sport Life (Фото)

Натпревари со квоти помеѓу 1.95 и 2.45 се дел од Квотите на денот на Sport Life за понеделник. Три од натпреварите се од Европското првенство, додека по еден од Шведска и Бразил. Петте натпревари искомбинирани на еден тикет прават квота од 54.2.

На мечот помеѓу Романија и Украина се очекува ефикасна игра од Украинците, па квотата од 2.35 ќе биде добитна само ако тие постигнат помеѓу два и четири гола.

Најголемата квота во оваа понуда, 2.45, ќе биде добитна само ако Белгија ја победи Словачка, но и ако во двете полувремиња има барем по еден гол.

Ефикасно се очекува да биде во Шведска на мечот помеѓу Трелеборгс и Браге. Квотата од 1.95 ќе биде добитна ако во првото полувреме има барем еден гол и најмалку три на целиот натпревар.

Квотата од 2.10 за натпреварот помеѓу Австрија и Франција ќе биде добитна само ако Французите постигнат најмалку еден гол во првото полувреме и најмалку два на целиот натпревар.

Палмеирас како фаворит патува на гостувањето кај Атлетико, па доколку успее да остане непоразен во меч на којшто ќе бидат постигнати помеѓу еден и три гола, тогаш квотата од 2.30 ќе биде добитна.

- Оглас -

Најнови вести