Перо Антиќ е нов претседател на Кошаркарската федерација!

Антиќ беше единствен кандидат на Изборното собрание.

Слични вести...

1 Response

  1. 15.05.2019

    […] на кошаркарската федерација на Македонија откако денеска беше избран за нов претседател. Антиќ веќе почна да се адаптира на новата функција, […]

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *