Повеќе од три милиони за двајцата нови сопственици на милионер џекпот

МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ продолжува да ги радува играчите на Видеолотарија Касинос Австрија, во последнава недела со двајца добитници и со вкупна сума од над три милиони денари.

Овој пат среќата посака да ги згрее срцата на двајца играчи од внатрешноста на Македонија, демонстрирајќи уште еднаш дека МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ е за секого и за секаде. На 15 јуни среќниот сигнал за добивка се појави во село Мислешево, во струшко, означувајќи МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ вреден 1.535.306 денари.

Не требаше да помине долго време за добитниот фонд уште повеќе да наближи кон максималните 1.800.000 денари и повторно да изненади пријатно, сега во Кавадарци. Овој МИЛИОНЕР се случи на 18 јуни, во саботата, и достигна износ од 1.606.546 денари.

Јуни има уште десет дена, а дотогаш сигурно ќе се случат уште многу добивки МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ со вредност од 1.200.000 до 1.800.000 денари, како и СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ вреден до максимални 12.000.000 денари.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #ИГРАЈСОБИРАЈИОСВОИ

 

  • Ознаки
  • VLT
- Оглас -

Најнови вести