Штуро ќе биде во Булоњската шума – Само по илјада гледачи дневно ќе може да бидат на трибините на Ролан Гарос

Организаторите на гренслемот во Париз објавија дека тоа е максимумот, иако првично се надеваа на 20 пати поголема бројка.

Слични вести...