Само со четири погодени опции до неверојатни квоти помеѓу 17 и 22 во Bet Bilder-от на Sport Life (Фото)

Вистински спектакл се очекува на второто полуфинале од Европското првенство помеѓу Холандија и Англија. Уживањето во фудбалот може да биде збогатено и со одличната понуда на Sport Life, десетте комбо-игри од Bet Bilder-от со неверојатни квоти кои се движат помеѓу 17.00 и 22.00.

За тоа ќе ви биде потребно да погодите само четири игри, кои се однесуваат на победник, односно репрезентацијата која ќе се пласира во финалето, како и статистички елементи на селекциите и фудбалерите.

- Оглас -

Најнови вести