Со Sport Life на Мундијалот во атак на освојување Apple Iphone 14, Tv Samsung, Електричен тротинет, велосипед…

Светско првенство започнува в недела, а во Sport Life уште од денеска започнува мундијалската еуфорија затоа што стартува новата акциска игра во која може да освоите многу вредни подароци. Играта Втора шанса за подарок ќе трае од денеска 18 ноември до 18 декември, а во неа ќе може да учествуваат сите оние коишто уплаќаат тикети со Sport Life картичката и се членови на СЛ Клубот. Доколку сè уште немате СЛ Клуб картичка, аплицирајте во најблиското уплатно место на Sport Life, по што ќе ја добиете картичката во најбрз можен рок.

Акцијата ги опфаќа само тикетите со една комбинација уплатени со приложување на СЛ Клуб картичка. Во игра влегуваат и микс тикетите и тикетите уплатени од понудата за обложување во живо. Подароците ги добиваат клиентите коишто во периодот од акциската понуда ќе имаат најголем коефициент на тикет со еден промашен пар, согласно правилата на ВТОРА КЕШ ШАНСА.

Најдобрите 10 во оваа акциска игра ќе добијат одлични подароци. За првопласираниот следува Apple Iphone 14, вториот добива TV Samsung, а за третиот е обезбеден Електричен тротинет. За четвртото и петтото место за подарок има велосипед, додека 6-7 место добиваат Смарт часовник. Фудбалски топки се обезбедени за оние двајца кои ќе завршат на осмото и деветтото место, додека 10-топласираниот ќе си добие СЛ вредносен вауер од 2.000 денари.

- Оглас -

Најнови вести