Солзи се лееја по последниот меч на култниот стадион на Фрајбург (Видео)

Фрајбург речиси 70 години своите гости ги пречекуваше на овој стадион и беше прв во Германија на соларна енергија.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *