Стојков знае се за фудбалот на Чизмата – Дебитира на Спортманија со петка тикет

Сезоната во Серија А што почнува денеска ќе биде полесна за обложувачите со советите на македонскиот ас, кој играше во Италија и одлично ја познава Серија А

Слични вести...