Супер Супертип, од 16-те меча, на десет зголемените квоти се над 2.00

Денешниот Супер тип повторно е со стандардните 16 меча, а од нив, дури 14 се фудбалски натпревари со зголемени квоти.

Доминираат мечеви од турски и азиски фудбал, а посебно интересно е што за десет средби во понудата, квотите за победа на фаворитите е над 2.00.

Има доста мечеви кои се играат во денски термини, па треба да побрзате ако сакате да ги искористите овие поволности кои ги нуди Sport Life.

- Оглас -

Најнови вести