Тениска доминација во Супер типот, но зголемени квоти има уште за три спорта (Фото)

Комплетна тениска доминација во понудата со зголемени квоти на Sport Life, Супер типот. Дури девет од 16-те натпревари се од тенисот, фудбалот е застапен со четири натпревари, два се од бејзболот и еден од кошарката.

Помеѓу четирите фудбалски натпревари, три се од Европското првенство, а еден од Египет. Она што може да се забележи се неверојатно високите квоти за денешните фаворити, Белгија и Франција. Белгијците имаат квота од 1.60 за победа над Словачка, додека Франција дури 1.65 за триумф против Австрија.

- Оглас -

Најнови вести