Кога Тоше Проески ќе ја запееше химната, се тресеа трибините на стадионот (Видео)

Прославениот пејач кој точно пред 12 години трагично го загуби животот беше голем вљубеник и во спортот, а сега Националната арена го носи неговото име.

Слични вести...