Уплати во Sport Life и добиј ваучер од 500 денари

Четврток е посебно привлечен ден за уплаќање тикет во Sport Life, и тоа благодарение на Менито, кое го има во најдобрите обложувалници кај нас. Според Менито на Sport Life, во четврток со составување на добитен тикет може да добиете вредносен ваучер од 500 денари.

Како до вредносен ваучер од 500 денари?

500 денари ВРЕДНОСЕН ВАУЧЕР следува на ливчиња уплатени со СЛ Клуб картичка за првите 100 добитни тикети во текот на денот.
(Услов: Минимум 50 денари уплата на тикетот, минимум 3 натпревари на тикет со минимална погодена вкупна квота од 10). Првите 100 добитни тикети се одредуваат според времето на почетокот на последниот натпревар на тикетот (по саатница на одигрување). Тикети уплатени со ваучер не влегуваат во конкуренција. Еден корисник може да добие само еден ваучер во текот на денот.

- Оглас -

Најнови вести