В недела ќе се трча Виз Ер Скопскиот маратон, но овојпат стартот и целта нема да бидат на плоштадот

Организаторот најави дека ќе се почитуваат сите мерки за безбедност и протоколи за заштита од корона-вирусот.

Слични вести...