Вимблдон ќе биде одложен, неизвесно е дали ќе се игра во 2020

Неофицијалното светско првенство во тенис речиси сигурно ќе се пролонгира, а организаторите стравуваат од варијантата воопшто и да не се игра годинава.

Слични вести...