Во Супер типот на Sport Life, на дербијата зголемени квоти и за кец и за двојка

Изборот на игри проширен, а коефициент над 3 за победа на Јуве во меч од Серија А, каков што се нуди, ретко ќе сретнете.

Слични вести...