Вработени во спортски обложувалници: Издржуваме фамилии, плаќаме кредити и бараме само да работиме

На прес-конференција пред Владата на РС Македонија во име на 3.500 вработени луѓе во обложувалниците упатен е апел да се почитуваат основните права кои ќе бидат загрозени ако се усвојат предвидените измени во законот за игри на среќа.

Слични вести...