Новиот предлог закон за игри на среќа е несреќно решение против легалната индустрија

Државата ризикува да изгуби средства кои во услови на сериозна глобална економска дестабилизација поради пандемијата со ковид-19 имаат значаен придонес во државната економија.

Слични вести...

1 Response

  1. Avatar Neboljsa напиша:

    Samo edno nemozam da razberam zosto go stopiraa onlain kladenje od doma koga bese sve leguralno se odbivase danok na seko livce uplateno po kokja pricina iskreno bi sakal da znam .