Стојков очекува ефикасно коло – Добитната комбинација е трипати по Гол-Гол 3+, без победа на домаќините

Петте натпревари од Серија А што ги одбра нашиот поранешен репрезентативец се со вкупен коефициент од 111.31 во Sport Life

Слични вести...