Баџо контра експертите: За фудбалот денеска зборуваат незнајковци!

Еден од најдобрите италијански фудбалери во историјата, вели дека луѓе кои не можеле да направат ни два дриблинга, на ТВ држат лекции за фудбал.

Слични вести...