Барди се враќа во погон – „Санчес Писхуан“ и октомври се тамам за крај на едногодишниот пост

Македонскиот репрезентативец ја санира повредата и ќе биде во комбинација за настап против Севилја, а ќе има можност да потсети на магичните слободни удари.

Слични вести...