Бостон на колена во мајсторката, Сент Луис ја освои историската прва титула

Шесткраниот шампион на НХЛ-лигата беше немоќен пред своја публика во седмиот и одлучувачки дуел против Сент Луис за Стенли купот.

Слични вести...