Брегзит силно ќе го здрма англискиот фудбалски пазар, промените ќе почнат веќе од јануари

Со одлука на Британската влада, сега ќе важат истите правила за трансфер во англиските клубови и за играчите што доаѓаат од земји од Европската Унија.

Слични вести...