Бриж e шампион, Белгија ја нокаутира УЕФА за 24 часа и доби само јалова опомена

Челниците на европската куќа на фудбалот ги искараа Белгијците за одлуката да ја завршат сезоната и да прогласат нов првак.

Слични вести...