Чудесна симболика – Нирнбергер даваше голови, Нирнберг е блиску до опстанок (Видео)

Фабијан Нирнбергер двапати погоди за победа на 9-кратниот германски првак против Инголштад во првиот бараж-меч за место во популарната Цвајта.

Слични вести...