Да не беше Cash Out, ќе останеше со празни раце: Ја искористи новата опција на Sport Life и губитниот тикет го претвори во добитен (Фото)

Редовен играч на Sport Life од Радишани ја искористи новата опција на Sport Life и ја искористи можноста за Cash Out пред да завршат сите натпревари и си зеде исплата за својот тикет.

Типувачот имаше одиграно 12 натпревари на тикетот, од кои 11 се одиграа во сабота и сите беа погодени, а само еден беше за недела. Последниот натпревар беше финалето на „Ролан Гарос“, каде што се чекаше двајцата тенисери да освојат барем по еден сет. Квотата за оваа игра беше 1.67, односно најмала на тикетот од сите натпревари.

Само неколку минути пред почетокот на натпреварот, играчот одлучил да не ризикува и да побара Cash Out и добива 54.120 денари за својот тикет кој го уплатил сам со 30 денари, кои ги прифаќа и неговиот тикет веќе станува добитен.

Ѓоковиќ победува со 3-0, одиграниот тип на тикетот е губитен и доколку не ја искористеше опцијата за Cash Out, тикетот ќе беше губитен.

- Оглас -

Најнови вести