Дино Раѓа: Не ни требаат никакви Џонсони, Вотсони или Ларкини

Претседателот на хрватскиот стручен совет не сака натурализација на Американци.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *